Tjek New Colorways af Nike Air Max 1 til efteråret
  • nike air max danmark starter med en bronzefarvet jacquard konstrueret øvre smukt accenteret af hitsne fra Burgund, der er noteret i områder som foring, branding og snørebånd. At give skoen lidt af et smukt udseende, er det ovennævnte prikkemønster placeret over Bronzes øverste. Ned lavt vil du finde Air Max 1 sålen i hvid for at afrunde hovedfunktionerne på skoen.


    nike air max til salg introduceres i en ny farveway af neutral oliven / sort i efteråret 2016, da denne variation af silhuetten i det væsentlige er den letteste fortolkning endnu. Revampet med en flyknit øvre, der giver åndbarhed, stræk og støtte, hvor du har brug for det mest, Ultra Mellemsål er kæmmet ud i målrettede områder for reduceret vægt uden at ofre holdbarhed, samtidig med at den kombinerer den ikoniske Max Air hælenhed for fremragende dæmpning.


    Titlen nike air max herre Ultra Flyknit, de monokromatiske spark har en behagelig Flyknit understøttet af robust Flywire værktøj. Som det blev foreslået af navnet, er hele sneakers blevet draperet i sort-sort, hvilket gør den til en perfekt go-to sneaker til en række lejligheder. Gennemførelsen af ​​udseendet er en raffineret Ultra-mellomsåle, der giver plusere dæmpning og holdbarhed end standard Air Max 1 midsoles.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!